В Спартак Търнава изглежда се готвят много сериозно за мачовете от третия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Левски, тъй като днес подсилиха състава си с футболист, вкарвал на Мондиал 2010.

Става въпрос за дефанзивния полузащитник Камил Копунек, който се завръща в словашкия тим, след като през пролетта игра като преотстъпен в италианската Серия А в отбора на Бари.

През лятото на 2010 година Копунек си спечели статус на национален герой, след като вкара третия гол за Словакия при победата с 3:2 над Италия на Мондиал 2010 само секунди, след като бе влязъл на терена като резерва и класира тима си за 1/8-финалите за сметка на италианците, които тогава все още защитаваха световната си титла от 2006-а година, но бяха елиминирани от новака на шампионати на планетата.

Камил Копунек не игра в мачовете от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу ФК Тирана, но по всяка вероятност ще бъде картотекиран в УЕФА за двубоите с Левски, първият от които е в четвъртък от 20:45 часа на стадион Георги Аспарухов в София.