Наставникът на ЦСКА Гьоре Йовановски остана разочарован след загубата с 0:1 от Бешикташ на старта на груповата фаза на Лига Европа. Старши треньорът на „червените” сподели, че не е искал неговият отбор само да се отбранява, а да покаже и офанзивна игра. Специалистът добави, че инкасираният гол в края на мача е липса на късмет, като все пак честити успеха на турските играчи.

„Честитя на двата отбора. Мисля, че изиграхме качествен мач. Мисля, че моите играчи се раздадоха максимум. Липса на късмет бе този гол, който падна в последната минута. Честитя победата на играчите на Бешикташ”, коментира Йовановски.

„Исках да играем офанзивно преди началото на двубоя, мисля, че го направихме. Сменихме след това двама нападатели, вкарахме отново двама атакуващи. Не искахме да се браним”, добави специалистът.

„Голът в нашата врата падна след статично положение, не от игра. Нямаше значение колко играчи има в пеналта. Не мога да коментирам турската игра. Не ме интересува нищо друго, освен ЦСКА”, сподели още той.

„Мачовете в групата сега започват. Има още пет. Честитя на Бешикташ успеха в началото на групата”, завърши старши треньорът на „червените”.