Спортно техническият директор на Левски Георги Иванов – Гонзо заяви, че иска да вижда така да играе воденият от него отбор.

„По принцип във всеки мач играем за победа, но имахме малшанс. Заслужавахме тази победа. Отборът игра добре. Нашата цел бе да победим. Радвам се за момчетата, че все пак победиха и придобиха самочувствие”, коментира Гонзо.

„Аз съм сигурен, че Левски ще бъде по-силен през пролетта. През новия сезон Левски ще изглежда по-коренно различен начин. Левски има най-добрите футболисти, но в част от мачовете не се получаваше това, което искахме”, добави Иванов.

„В България няма по-добри футболисти от тези в Левски. Ще има нови попълнения, но няма да бъдат толкова много. Радвам се за момчетата. Ицо е доказал, че е голям футболист. Той е голмайстор”, сподели спортно техническият директор на Левски.

„Искам така да виждам Левски. Всеки един се раздаде. Съжалявам, че в двата мача със Залцбург не трябваше да губим. Темата със съдиите я спирам. Надявам се съдиите да свирят, както трябва”, каза още Георги Иванов – Гонзо.