Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира успеха на тима над Виктория с 2:0 в плейоф за влизане в груповата фаза на Шампионската лига.

"Не трябва да изпадаме в еуфория. Трябва да сме реалисти, чака ни тежък мач, този отбор добре се придвижва, добре пресира, ще търсят гола, ние също ще атакуваме, ще търсим и гол, ако те се отворят, казвал съм много пъти, че един резултат 2:0 е коварен резултата, като получиш един гол и става опасно, важното е в двата мача да сме ние крайни победители", коментира той.

"Отборът се изгражда в последните 6 години, важен е екипът, който изгражда клуба. Поздравих момчетата, искам те да го изживеят като емоция, те го заслужават това нещо, тъй като те го постигат с играта си", допълни той.

"Футболистите изпълниха всички тактически указания, трябва да изиграем добре и реванша, доволен съм от мача и резултата, това са футболисти, но колкото по-малко грешки направят толкова по-добре", каза още наставникът на Лудогорец.

"Подготвил съм отбора така, че всеки един футболист може да влезе и да реши двубоя, в различните мачове влизат различни футболисти", завърши треньорът на шампионите.