Старши треньорът на Левски Ратко Достанич остана доволен от играта на своя отбор, въпреки загубата с 0:1 от Виляреал. Според специалиста „сините” са показали характер и ако дават максимума от себе си, ще се представят достойно в своята група.

„Първото полувреме имахме две положения, после направихме грешка и ни вкараха гол. Доволен съм, защото показахме характер и че можем да играем наравно с един много силен отбор, показахме сериозност”, заяви Достанич.

„Лъчо Балтанов направи отлично впечатление, съжалявам, защото той дълго време не бе тренирал с нас, доволен съм, показа, че е интелигентно момче и разбира нещата. Яд ме е, защото имахме две сигурни положения”, призна спецът.

„Левски може да печели точки в тази група, когато момчетата дават всичко от себе си мога да кажа само „Браво!”, няма защо да се страхуваме, имаме добър отбор и винаги можем да печелим, ако играем на 100%”.

„Левски – ЦСКА е най-важният мач, трябва да играем на максимума от възможностите си. Дарко се контузи, Хичо се контузи и не можахме да използваме това, което искахме. Надявам се контузията на Дарко да не е сериозно, той направи много хубав мач. Това искам да виждам от него. Хичо има проблем с глезена”, обясни сърбинът.

„Седрик (Бардон) е опитен футболист, той е интелигентен и иска да играе мачове. Който играе постоянно, той е в добра форма. Имаме мач с ЦСКА, ще направим всичко възможно той да е възстановен”.

„Всеки един мач правим положения, но не вкарваме, затова е виновен целият отбор, трябва да работим повече, имаме качества и можем да вкарваме голове. Ще се опитаме да направим всичко възможно, дано на Христов и Ортега им тръгне играта”.

„Теренът беше тежък, цял мач имаше дъжд, но тук не става дума за умора, има доктор, масажист, ще почиваме в хотела, а утре тръгваме за София”, завърши Достанич.