С изключително радостната новина, че бразилецът Неи може да бъде на разположение на треньора в четвъртък, започна брифингът на Стойчо Младенов на Панчаревво преди мача с Тулуза.

„Получих преди малко уверение от нашия доктор, че Неи може да бъде използван в мача, въпреки че днес ще тренира индивидуално” – каза Младенов – „Дали ще е 100% готов или ще бъде на инжекции, това вече ще се реши в последния момент, но за мен е добре, че все пак той, както и Удоджи ще бъдат на линия. Знаете, че единственият, който е аут е Александър Тунчев.”

„Все пак до последно ще бъда притеснен за Неи, тъй като контузията му не е никак лека. Той я получи още в началото на мача със Славия. Попитах го на полувремето дали може да продължи, той заяви, че няма да има проблеми, но накрая се видя, че едвам издържа до края на двубоя. Другите са готови и осъзнават значимостта на битката.”

Запитан дали ще има някакви допълнителни стимули, Стойчо Младенов заяви:

„Футболистите ще играят според записаното в правилника, но разбира се, ако собственикът на отбора г-н Митал реши, той може да дойде или да заяви някакви допълнителни премии. Много разчитаме на подкрепата на публиката. Сигурни сме, че тя ще напълни до краен предел стадиона.”

Колкото до това, дали има някакво значение, че Тулуза е загубила последния си шампионатен мач, мисля, че в четвъртък тяхната нагласа ще бъде съвсем друга, тъй като турнирът е друг. Имаме запис от мача с Каен, така че аз, моите помощници и футболистите ще ги разузнаваме до последно”, каза още наставникът на червените преди двубоя от турнира за Купата на УЕФА.