Босът на ЦСКА Димитър Борисов заяви след загубата с 0:3 от Рома, че отборът се е представил добре за българските стандарти.

„С толкова малко мачове в България, не сме подготвени за европейските турнири. Всички европейски отбори играят в цикъл сряда - събота, а нашите отбори не са готови за това. В Европа има малки паузи, прекъсвания и както виждате побеждават. Ние играхме добре за нашите стандарти. Ние не сме готови за европейските евротурнири”, коментира президентът на „армейците”.

„Трябва да направим промени във формата на А група и да намалим отборите, за да повишим качеството на играта. ЦСКА игра добре за нивото на България, но това не е достатъчно. "А" група трябва да се съкрати на 10 отбора и да се играе по 4 пъти, за да може българските отбори да бъдат подготвени за евротурнирите”, добави босът на ЦСКА.

„Ще обикаляме София и ще тренираме на няколко бази. Финансите не влияят върху играта, финансовите инжекции влияят само върху джоба на футболистите, но парите не играят. Няма значение дали играчите взимат високи заплати или ниски заплати. Всички задължения се плащат ритмично", каза още Димитър Борисов.