Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков беше критичен към представянето на тима си в мача с Байер Леверкузен. Халфът отличи множеството непредизвикани грешки като причината за загубата на тима му и е категоричен, че успехът на германците е заслужен. 

"С оглед на целия мач - заслужена загуба. Много добра игра от опонента. В първите 20 минути бяхме горе-долу добре, макар че и тогава не ни се получаваха напълно нещата, но след това се прибрахме много отзад, разчитахме да се браним и срещу толкова силен съперник това е много трудно. Пак казвам, много силна игра на опонента", заяви Дяков и разкри защо тимът не се е успокоил, след като поведе с 2:0.

"Тези два гола трябваше да ни дадат увереност, но много напрежение, много непредизвикани грешки от наша страна. Това беше от мачовете, в които нищо не ти се получава, много пропуски и просто заслужена победа за по-силния отбор", добави полузащитникът и коментира каква е рецептата за следващите мачове с Цюрих и АЕК Ларнака. 

"Ако искаме да се противопоставим на другите, трябва да подобрим точността в подаванията в центъра, много непредизвикани грешки правим, трябва да изчистим тези елементи, за да покажем много по-добро лице срещу другите съперници в групата", завърши Дяков.