Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков е премерен оптимист след победата с 2:0 над Виктория Пилзен в първия мач от плейофа в Шампионската лига. Според него, разградчани не трябва да летят в облаците и да подходят сериозно и за ответния сблъсък в Чехия. 

"Искам да поздравя олимпийската ни медалистка. Труден мач, но спечелихме. Един от силните мачове на Лудогорец и тактически такъв. Ако помислим, че нещата са свършили ще сбъркаме. Нищо не е решено, чехите са труден отбор", коментира капитанът на тима.

"Те са доста снажни момчета, не им позволихме да отбележат, със сигурност и ние успяхме да реализираме част от положенията си", допълни той.

"Колкото сме близо, толкова сме и далеч. Спечелихме първата част, но ни чака тежък реванш. Може би сме леки фаворити, но не трябва да се отпускаме по никакъв начин. Всички знаете що за треньор е Дерменджиев, фактите говорят за него. Отборът на Пилзен е много стойностен, но ние с битка и хъс взехме добра преднина", заяви Дяков.

"Целият треньорски щаб се справи перфектно, благодарение на тях знаехме как ще се представят Виктория. Благодаря на всички, които ни подкрепиха, Разград е далеч, страхотни са, благодаря им", добави още полузащитникът. 

"Разбира се, че има трудни съперници за нас. Не летим в облаците, не се надценяваме, не се и подценяваме. Можем да причиним проблеми на доста отбори. Най-важното е да се възстановим физически и психически. Да покажем мъжка игра в Пилзен и дай Боже пак да напълним този стадион", завърши Дяков.