Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков остана горд от представянето на неговия отбор, който приключи участието си в европейските турнири за този сезон.

Лудогорец не успя да превземе датската крепост и отпадна

„Имахме доста удари, но не успяхме да отбележим. Има го във футбола. Поздравявам Копенхаген за продължаването напред”, заяви Дяков след двубоя.

„Това е Копенхаген – с дълги топки, с борба, с биртка. Съжаляваме. За мен в нито един от двата мача Копенхаген не бе по-добрият отбор. Излизаме през централния вход на европейските турнири и се надявам догодина да се завърнем така.”

„Аз не деля мачовете ни в Европа. Особено Шампионска лига мачовете са уникални, Лига Европа също, нищо общо с българските мачове. Всички те остават в моите спомени.”

„Липсват наистина, усладиха ни се тези мачове. Хубаво е да ги играем – хубави стадиони, добра публика, страхотни терени. Пожелавам на повече български футболисти да се насладят на такава атмосфера”, допълни Дяков.

"И в двата мача не бяхме надиграни, излъгаха ни в първия мач, имахме мачове с късмет, днес нямахме, ще видим догодина, надявам се, следващия сезон да вдигаме нивото. През този сезон най ме е яд за първата среща срещу Копенхаген", каза още капитанът на Лудогорец