Един от централните защитници на Лудогорец ще отпадне от групата на отбора за днешния двубой срещу Реал Мадрид. Георги Дерменджиев трябва да определи група от 18 футболисти, които ще имат право да играят срещу галактическия Реал. На този етап специалистът може да използва 19 играчи, тъй като двама са контузени и са аут от състава – Роман Безяк и Браян Ангуло.

Гласувайте в анкетата на Gong.bg: Ще успее ли Лудогорец да направи чудо срещу Реал Мадрид?

При така стеклите се обстоятелства почти сигурно ще опадне един от четиримата централни бранители, с които Дерменджиев разполага. На терена ще се появят Козмин Моци и Георги Терзиев, което означава, че Александър Александров или Александър Барт ще трябва да гледам мача от трибуните.

По-голяма е вероятността българския национал да не попадне в групата. Той бе титуляр в първия мач на стадион „Васил Левски“, както и при гостуването на „Анфлийд“, а в Швейцария замени Козмин Моци. Терзиев пък игра титуляр в последните три двубоя на Лудогорец в Шампионската лига. Французинът пък все още няма мач в Шампионската лига, тъй като дълго време лекува контузия.

Другата дилема е свързана с човекът, който ще води атаката на Лудогорец тази вечер. Реално Дерменджиев разполага с три опции на тази позиция. Едната е Дани Абало, който изненадващо поведе атаката на отбора в мача срещу Ливърпул.

Другите двама са Йонес Хамза и Жуниор Кишада. Изборът на Дерменджиев до голяма степен зависи от възможността на Михаил Александров да започне като титуляр, тъй като дълго време лекуваше травма.

Тази сутрин футболистите на Лудогорец направиха традиционната разходка преди мач от евротурнирите.

Веско Вълчев, специален пратеник на Дарик радио в Мадрид