Иван Цветков е фаворит за титулярното място в нападението на Левски. Най-вероятно бившият футболист на Пирин ще е на върха на „синята” атака срещу Спартак Търнава утре вечер от 20.45 часа на стадион „Георги Аспарухов”.

С известни проблеми преди двубоя е Владимир Гаджев, но е трудно да си представим, че халфът ще пропусне двубоя. Юношата на „сините” стисна зъби и тренира на сто процента тази сутрин в последното занимание на Левски.

Най-вероятно Георги Иванов ще заложи на следния състав срещу словаците. На вратата би трябвало да стартира Пламен Илиев. Пред него отдясно на защитата титуляр ще е Дъстли Мюлдер, а в ляво дебют ще направи Орлин Старокин. В центъра на отбраната Гонзо няма много варианти и трябва да се довери на шведа Ларс Рисп и Йордан Милиев.

Пред тях най-вероятно ще оперират Владимир Гаджев и Сержиньо Грийн. Конците ще дърпа македонският полузащитник Дарко Тасевски, който се разигра в края на лятната подготовка, а и притежава добър опит в европейските мачове. По фланговете изглежда, че от началото на двубоя ще нападат капитанът Христо Йовов и Даниел Младенов, а в средата Иван Цветков е фаворит.

Георги Иванов не пожела да съобщи своя състав, защото има достатъчно време до началото на мача със Спартак Търнава.