Стадион „Българска армия” е заявен от ЦСКА за мачовете в Лига Европа, но вероятността да се играят там мачове е минимална.

„Армията“ е обявен за първи вариант за домакинските мачове, а за втори е оставен стадион „Васил Левски”. Националният стадион обаче е по-вероятния домакин на евромачовете на ЦСКА тази година.

„Българска армия” все още няма необходимия лиценз, който се дава от УЕФА „Червените” са пуснали запитване към международния отдел на БФС дали се очертава комисия от евроцентралата да дойде в България и да огледа отново стадиона.

Миналата година логично съоръжението на ЦСКА не получи лиценз. Ако евентуално до края на лятото пристигнат представители на УЕФА, ще се направи инспекция на стадиона, но това в никакъв случай не означава, че той ще получи необходимия лиценз.

Така въпреки заявката за „Българска армия” е много по-вероятно „Васил Левски” да приеме поне единия сигурен мач, който „червените” ще изиграят в Европа. Ако попаднат в групите „армейците”, отново ще играят на националния стадион.