Юношата на ЦСКА Мартин Дечев ще е на линия за двубоя на „армейците” срещу Рапид Виена в Лига Европа. Дечев започна като титуляр срещу Калиакра, но се наложи принудително да бъде заменен през първото полувреме. Причина за това се оказаха коремни болки, които не позволиха на Дечев да доиграе мача. Няма никакви причини футболистът да играе срещу австрийците.

Мартин Дечев се върна в игра след доста дълга контузия преди предишния евромач на „червените” срещу Порто. Дечев дори излезе титуляр срещу португалците и игра пълни 90 минути. В следващите две срещи на ЦСКА обаче Дечев не успя да доиграе мачовете. Срещу Локомотив София бе заменен на полувремето, а срещу Калиакра в 26-ата.

Старши треньорът на ЦСКА няма особенни проблеми с контузени футболисти. До последно ще се решава дали ще може да се разчита на Костадин Стоянов, който все още не е на 100% готов да играе.

--

Бъдете с ЦСКА в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg