На прага на грандиозен гаф бяха в ЦСКА в навечерието на първата среща с Тулуза. Оказа, се че в групата на Стойчо Младенов има некартотекиран играч. Става въпрос за последното попълнение Фелипе Машадо. Бразилският бек е без право да играе в европейските клубни турнири. В Борисовата градина явно просто не са си свършили работата и Машадо е бил забравен.

Футболистът все още няма нито една минута в официален двубой на „червените”, но Стойчо Младенов изказа в последните мачове лека критика относно сърбина Никола Вудинович, като по този начин се намекна за задаващия се дебют на Фелипе.

Ако той се бе появил в игра дори за минута тази вечер на стадион „Мюнисипал”, ЦСКА гърмеше със служебна загуба 0:3, независимо от крайния резултат. Единственото условие за това бе, някой от щаба на Тулуза да надуши гафа, но по принцип тови винаги се следи. След като в последния миг, часове преди мача в лагера на ЦСКА са се сетили за гафа си, той разбира се няма да бъде включван в групата за двубоя.

„Армейците” имат вече сериозна обеца на ухото в този аспект, след като през 1994 година, една от най-великите им победи на гранда Ювентус с 3:2 бе заличена от служебна загуба, поради неправомерната картотека на героят от двубоя Петър Михтарски, вкарал два от трите гола на Перуци.