Въпреки, че миналия петък получи своята работна виза за България, новият наставник на ЦСКА Гьоре Йовановски отново не бе записан като официален старши треньор в двубоя срещу Черно море.

Така ще бъде поне и в следващите два мача на „червените” – срещу ТНС в Рексъм и срещу Сливен за първенството в неделя. Причината за това е следната: от ЦСКА не желаят да объркват тотално УЕФА, след като „армейците” започнаха надпреварата в Лига Европа с един треньор – Павел Дочев, а миналата седмица бе обявен като такъв Сашо Борисов. Ако в трети пореден мач, в протоколите на УЕФА бъде записан трети различен треньор, то това щяло да доведе делегатите, изпратени от евроцентралата до тотално объркване и ненужни въпроси.

Поради това, в Уелс Гьоре Йовановски отново няма да бъде на двете пресконференции – в деня преди мача и след неговия край.

По всяка вероятност, македонецът ще бъде записан като официален старши треньор на ЦСКА за гостуването в Сливен или още по-сигурно – за домакинския мач срещу Литекс от 6-ти кръг на „А” група.