За пръв път от 2003-та година насам футболистите на ЦСКА ще облекат официални костюми за гостуването на Рома в Рим. Днес играчите на Любослав Пенев получиха стилните дрехи, които са шити по поръчка. Последно футболистите на ЦСКА носеха костюми по времето на квалификационните мачове за Шампионска лига с Галатасарай през 2003-та година.

Този следобед „армейците” получиха пълен комплект от марковите дрехи, включващ сако, панталон, риза, вратовръзка и обувки. Част от състезателите веднага побързаха да се пременят в новите одежди, с които утре ще летят за Рим.

След като по-голямата част от „червените” футболисти премениха дрехите останаха много доволни и не направиха нито една забележка, относно новите дрехи. Някои от по-опитните футболисти се пошегуваха, че с новата премяна ще респектират именития съперник.

Любопитно е обаче, дали наставникът на отбора Любослав Пенев ще облече костюма само за пътуването или ще изведе тима си на „Стадио Олимпико” в четвъртък вечер. Откакто Пенев пое ЦСКА, наставникът неизменно води мачовете на тимът си с клубната спортна екипировка.