Старши треньорът на Литекс Ангел Червенков категорично отказа да коментира жребия за третия квалификационен кръг в Шампионската лига. Литекс може да играе с победителя от двойката Жилина – Биркиркара. Преди това обаче ловчанлии трябва да отстранят черногорския Рудар и именно заради това Червенков отказа коментар.

„Познавам отбора на Жилина, но не виждам смисъл да коментирам, защото цялото ми внимание е насочено към реванша, който ни предстои в Подгорица. Мисля, че всички коментари са излишни преди да сме си свършили нашата работа. Искам да свършим работата, която започваме с Рудар, иначе нямаме притеснения от никакъв отбор”, заяви Червенков пред Ринг.

„Сигурно такова ми е излъчването или тембъра, че се притеснявам, изобщо не се притесняваме от нито един съперник. Абсолютно не ме интересува, изобщо не мисля по този въпрос. Внимателно ще следим Рудар, там имаме още доста работа”.

Относно случващото се в черногорския отбор, специалистът коментира: Централният защитник няма да вземе участие заради червения картон, ще се завърне основния опорен халф на отбора Секулич”.