Нито една промяна не е направена в картотеката на Лудогорец за мачовете с Виктория Пилзен в плейофа на Шампионската лига. 

Георги Дерменджиев е вписал същите футболисти, на които разчиташе в предишните два европейски кръга срещу Младост Подгорица и Цървена Звезда. Докато определянето на състава за предишните мачове бе лесно и реално трябваше да отпадне само един човек от групата, която бе на лятна подготовка, сега вече възможност да играе има и Густаво Кампаняро. 

Считаният за най-класно лятно попълнение футболист нямаше право да играе официални мачове за Лудогорец до 30 юли, тъй като до тогава имаше действащ договор с бразилския си клуб. 

Кампаняро вече е картотекиран и дори направи дебют срещу Ботев Пловдив. Въпреки това обаче полузащитникът остава извън сметките за европейските мачове на отбора.

Въпреки ситуацията към днешна дата нещата могат да се променят, тъй като Лудогорец има право на една промяна в картотеката до 24 часа преди двубоя. Тя може да се осъществи заради здравословните проблеми на румънския национал Андрей Препелица. 

Футболистът е контузен и все още не е в състояние да играе. Препелица почти сигурно пропуска мача срещу Левски. В зависимост от неговото здравословно състояние ще се вземе решение дали да бъде заменен в картотеката за мачовете с Виктория Пилзен.