Стадион „Сантяго Бернабеу“ ще е пълен до краен предел за днешния мач в Шампионската лига срещу Лудогорец. Такива са прогнозите на местните журналисти на база информациите идващи от Реал. Има няколко основни причини, които са фактор при продажбата на билети. Първата и основна е по-лесната възможност да се гледа мач на Реал на живо. Двубоите от Шампионската лига са подобна възможност за хората, които трудно могат да си намерят пропуски за двубоите от Примера. Друг не маловажен фактор са по-ниските цени на билетите, които определиха от Реал.

Гласувайте в анкетата на Gong.bg: Ще успее ли Лудогорец да направи чудо срещу Реал Мадрид?

Естествено голяма част от феновете искат да видят и как падат рекордите, които Реал гони. В момента „белия балет“ се е насочил към бутане на постижение на Барселона за поредни победи. На този етап двата тима са с изравнени показатели – по 18. Ако Реал победи Лудогорец това ще е 19 пореден успех, а серията реално може и да продължи. Освен Роналдо се гони с Лео Меси за попадения в Шампионската лига. На този етап протугалецът изостава с 3 попадения.

Още вчера пък приключи продажбата на билети за фенове на Лудогорец. Всички пропуски за секторите, които Реал отпусна, са продадени. Въпреки, че все има в продажба билети за други части на стадиона, то не се продават на българи. Секторите с фенове на Лудогорец ще бъдат пълни до краен предел.

Големи групи запалянковци дойдоха в Испания с различни полети, а основната част в агитката ще са гастарбайтери, които искат да видят български отбор на живо.

Веско Вълчев, специален пратеник на Дарик радио в Мадрид