Финансовият директор на Левски Константин Баждеков бе доста разочарован от видяното на стадион „Жозе Алваладе”, при загубата с 0:5 от Спортинг.

„Тежка загуба, за съжаление. Много бързо трябва да забравим този мач, много бързо трябва да си направим изводите, за да преодолеем грешките, които бяха допуснати в този мач, и да вземем мерки по най-бързия начин да излезем от тази тежка ситуация, която се получи с днешния резултат,” каза Баждеков за Гонг.

„Всички имаме вина, щом се получава такава тежка загуба. Всеки трябва да направи изводите от своята работа. Мисля, че ще го направим. В крайна сметка не се е случило нещо трагично, независимо от резултата, който е направо… Много сериозно е да загубиш с 5:0, но мисля, че Левски до 30-та минута се държа достойно и равностойно на своя противник,” допълни Баждеков.

„Явно, че Спортинг е отбор с голямо самочувствие, с голям опит,” заяви още босът на „сините”. „Независимо кризата, в която ужким се намира, ни показа, че може да се излиза от всяка ситуация.”

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg