Защитникът на Клифтънвил Ронан Сканел, който игра като титуляр при загубата с 0:3 от ЦСКА в София в първия мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа преди седмица, вярва, че северноирландците ще се представят добре в реванша в Белфаст в четвъртък от 21:45 часа.

„Те вкараха два късни гола за няколко минути и това направи така, че изглеждаше, че сме добре набити”, коментира 31-годишният Сканел, който е един от ключовите играчи на аматьорския тим.

„Ние познаваме възможностите си, ние играхме добре и ще се опитаме да се представим така и в ответния мач. Трябва да гледаме на тази среща като единичен сблъсък и да видим какво можем да вземем от него.”

„Ще бъде много трудно, защото ЦСКА ще играе без напрежение и те ще мислят, че вече са си свършили работата с резултата от първия двубой.”

„Това не означава, че казвам, че те просто ще излязат на разходка, защото наистина мисля, че това ще им помогне. Те ще се опитват да разиграват топката и времето да минава.”

„Ние не можем да мислим твърде много за тях, защото в такъв случай ще изгубим концентрация върху нашите собствени задачи.”

„Ние работихме много здраво през миналия сезон, за да се класираме за Европа и беше брилянтно да идем в Хърватия и да постигнем резултата, от който се нуждаехме в миналия кръг.”

„ЦСКА е няколко нива над Цибалия, но ние все още се наслаждаваме на участието си в евротурнирите.”

„Не се случва много често ирландски отбори да са все още в Европа на този етап от сезона, така че ще излезем, за да дадем всичко, на което сме способни.”

„Просто във футбола никога не се знае, може и да успеем да вземем нещо от този мач”, каза още бранителят на Клифтънвил Ронан Сканел.