Новото попълнение на Берое Алекс Колев все още вярва в отстраняването на босненския Радник, въпреки невзрачното нулево равенство в първия мач в Стара Загора. Според него, този съперник е изцяло преодолим. 

"Стана един доста тежък мач, много борба, много тичане като цяло. Мисля, че трябва да си вземем поуките, да отидем там и да спечелим. Разбира се, че този опонент е преодолим. Нов отбор сме, трябва ни още малко време да се обиграем и мисля, че сега ще си вземем поуки от този мач, и следващият отиваме да победим."

"Те играят агресивно, използват фланговете, както треньорът ни беше казал. Не знам, има си треньор, той ще си направи изводите и ще ни каже какво трябва да направим", сподели Колев след мача и сподели какво според него не е достигнало за успеха.

"Не мога да кажа какво не ни достигна. Видяхте имахме няколко ситуации – на Божилов, моята с глава, Почански. Надявам се другият път да ги оползотворим тези ситуации и да вкарваме голове."

"Не мисля, че чак сме дали инициативата. Нова тактика, нова схема, много бягане. За всички е ново, но лека полека ще свикнем и мисля, че нещата ще се оправят", завърши нападателят на Берое.