Около 250 запалянковци на ЦСКА посрещнаха отбора рано тази сутрин на Летище София. Ултрасите започнаха да се събират около 2 часа през нощта, за да зърнат час по-късно своите любимци. Салонът за пристигащи на столичния аеропорт бе изпълнен с фенове, които празнуваха победата над Динамо Москва. След кацането на самолета привържениците успяха да нахлуят дори в салона за получаване на багажа. Всички футболисти, треньори и шефове бяха поздравени подобаващо за успеха на стадион „Арена Химки”.

„Отиваме да бием и да гоним Лига Европа. Уникален отбор. Погледнете тези хора, за тях го правим”, заяви щастливият собственик на ЦСКА Димитър Борисов.

„Възхитен съм от феновете, които пътуваха до Москва и ни чакат тук. За тях беше цялата игра. Получи се с голямо желание и раздаване. Всички се старахме много. Нямаме никакво желание за жребия. Каквото ни отреди съдбата, това е. Тези мачове се играят преди всичко за историята и самите футболисти. Голяма чест е да отстраниш такъв отбор. Излизаш за чест, слава и имидж. Всичко е наред. В първенството сме без грешка. В евротурнирите също. Дано продължаваме така”, каза на летището капитанът Тодор Янчев.

„Не съм очаквал да играем толкова. Настръхнал съм целият. За първи път преживявам такова нещо. Дори след мача не съм вярвал, че целият стадион ще ни аплодира. Динамо е доста прехвален отбор и скъпоплатен. Искам да ни се паднат най-силните съперници, за да докажем, че сме отбор”, пък допълни Тодор Тимонов.