Освен близо двуметровата купа, футболистите на Левски заслужиха и 50 000 лева от „Еврофутбол” заради победата си с 1:0 срещу Литекс в мача за Суперкупата на България. Подгласниците им от Ловеч получиха 30 000 лева от букмейкърската къща.

Близо 7 000 зрители на Националния стадион изживяха още положителни емоции от демонстрираните от участниците в играта „Гол от центъра” футболни умения на полувремето на сблъсъка. В нея участваха петима фенове - по 1 от агитките на Левски и

Литекс, двама от „А” сектор и един от „В” сектор, които добиха това право, след като уловиха хвърлените от момичетата на „Еврофутбол” топки по трибуните преди началото на дербито. Двама от тях успяха още от първия опит да вкарат гол от центъра на терена по земя и така грабнаха по 500 лева, осигурени от „Еврофутбол”.

Още към 700 любители на прогнозирането върху резултати от спортни състезания направиха своя безплатен залог за изхода от първото полувреме на двубоя. Петима от тях, определени чрез жребий, които познаха нулевото равенство до почивката, си тръгнаха с фирмени подаръци от „Еврофутбол".