Българският букмейкър „Еврофутбол” даде 2500 лева на двама от публиката на двубоя от „А” футболна група на България между ЦСКА и Сливен и на трима почитатели на баскетбола, които следяха на живо финала за купата на България между Лукойл Академик и Левски.

Петима фена на ЦСКА и един от Сливен излязоха в центъра на игрището на стадион „Българска армия” с надежда са спечелят 10000 лева от родния букмейкър. Те имаха право на два опита и при отбелязан гол, без топката да докосва терена, щяха да си тръгнат с петцифрената сума. 24-годишният Теодор Тодоров от град Перник и 21-годишният Александър Савков от град Асеновград успяха да вкарат гол на празна врата пред очите на агитката на „червените” и си тръгнаха с по 500 лева. Останалите четирима се задоволиха с оригинална топка, подарък от „Еврофутбол”.

Двама плевенчани и един от запалянко от град Правец си тръгнаха с по 500 лева от зала „Балканстрой” в Плевен, където на 15.03.2009 г. се състоя финалът за купа „Леденика” между Лукойл Академик и Левски. Те бяха дали вярна прогноза за изхода на двубоя на полувремето с хендикап за „сините” и получиха право да се борят за 10000 лева, ако отбележат кош от центъра. Трима зрители успяха да вкарат кош, но от линията на наказателен удар и се задоволиха с премия от 500 лева. Това са: Антон Антонов от гр. Правец, на 53 г., Бойко Кабаиванов от гр. Плевен, на 31 години и Всеволод Капусянов – също от Плевен, на 46 години.