Левскари, имаме удоволствието да ви съобщим, че с първия домакински мач на „Герена“ за 2020 г. даваме рестарт и на съвместната кампания на ПФК „Левски“ и Тръст „Синя България“, обърната изцяло към децата, съобщава сайтът на клуба.

„Учи с „Левски“ се завръща за най-старото столично дерби. Точно преди мача със „Славия“ в неделя, 1 март, ще си говорим за левскарския дух и идентичност и ролята на привържениците в историята на „синия“ клуб, а специален гост ще бъде изпълнителният директор Павел Колев. В края на разговара пък всички присъстващи ще имат възможността да се снимат и вземат автографи от бранителя Холмар Ейолфсон.

И това не е всичко! Както досега, нашите партньори от издателство „ФЮТ“ и изкусните сладкари от „Cakey Bakey“ са подготвили специални изненади за най-малките.

Припомняме, че срещите са насочени към деца до 12 годишна възраст и ще протекат в рамките на до 45 мин., така че на гостите ни да им бъде забавно, приятно и комфортно и не на последно място да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта.  

Първото за 2020 година издание на „Учи с „Левски“ ще стартира в неделя, 01.03, на „Герена“. Сборният пункт ще е пред паметника на Георги Аспарухов пред Сектор „А“ в 11.30 ч., където служители на клуба ще посрещнат всички желаещи да присъстват на срещата деца и техните родители!

Елате на „Герена“, за да учим и да се забавляваме заедно!

Само „Левски“