Футболистът на Славия - Дарко Тасевски обяви, че е помогнал финансово на Левски, но не иска да се афишира. Плеймейкърът се възстановява от скъсани връзки на коляното и ще бъде извън игра до лятото. Тасевски е категоричен, че въпреки тежката контузия не мисли да се отказва от футбола. Той заяви, че не това е начина, по който иска да спре с любимата игра. 

35-годишният бивш играч на Левски също така разкри пред Канал 3, че е помогнал на "сините" в този труден момент за клуба. Според него много трудно Левски ще може да се издържа само от феновете. Той е на мнение, че "Сините" тъкмо са намерили верния ритъм и тези финансови сътресения са попречили проекта да се развие.

"Изненадан съм от бързото възстановяване до този момент. Бързо хвърлих патериците и се надявам лятото да съм готов за игра. Като се замисли човек, някои ще кажат, че съм свършил с футбола. Но аз не смятам, че това е начина да прекратя кариерата си и ще изиграя още поне една-две години. Не смятам да се предавам. Ще се върна да играя още футбол".

"В Славия се дава шанс на младите за разлика от грандовете в България, където се гонят бързи резултати. Ето в Левски Станислав Иванов е страхотно младо момче. Показа добри игри и има качества в него".

"Жалко е това, което се случва в Левски. Нещата потръгнаха в тази една година. Вижда се баланс в отбора. Но ето, че станаха тези неща. В такива моменти чужденците е трудно да играят по начина, по който могат. И преди проблемите не се виждаше голям шанс Левски да пребори Лудогорец, но сега вече е невъзможно".

"За съжаление в този момент не виждам как ще се излезе от това положение, в което е клубът последните десет години. Трябва нов собственик и всичко да се почне отначало. Като точки и като място не е лошо. Като игра не съм доволен от това, което виждам от отбора. На този етап не се вижда изход. В Лудогорец организацията е безупречна. Може би един трофей ще даде ново начало".

"Любовта на феновете е победа и успех за Левски като клуб. Но не могат само феновете да издържат клуба. Като разбрах за бюджета от милион и половина – два. Това са много пари. На пъро място е оцеляването и стабилизирането на клуба. Но няма как феновете да идват на стадиона, ако отборът постоянно губи".

"И аз помогнах на клуба, но не искам да го афиширам. За мен е малко излизшно да се показва публично, че си дал пари за спасението на клуба".

"В момента съм футболист на Славия и в неделя се надявам ние да победим. В неделя искам победа за Славия, а Левски да вземе Купата. Жалко, че няма да мога да играя, защото се очакват пълни трибуни. Аз все пак ще бъде на стадиона".

"Не отписвам варианта да завърша кариерата си в Левски, но не очаквам да се случи. Докато бях в Тайланд имаше контакт с мен, но така и не се получиха нещата да се завърна на Герена. Тогава така са преценили, че нямат нужда от мен".