Бранителят на ЦСКА Иван Турицов остана доволен от успеха с 1:0 над Лудогорец в отложеното дерби и смята, че тимът му е надделял над разградчани във всеки един компонент от футболната игра.

"Мисля, че във всяко едно естество бяхме по-добрият отбор, имахме доста положения. Лудогорец нямаше чисто положение, имаха едно спорно през първата част. Бяхме по-силният отбор и заслужено победихме", каза Турицов.

Антон Узунов
88 снимки

"Последно време нямахме резултатите, които искахме. Знаете колко важен беше този мач за нас и тази победа ни вдъхва самочуствие за пролетта. Беше много важен успех и знаем, че не на 100%, а на повече проценти трябваше да вземем този мач".

"Още от началото на сезона си говорим преди всеки мач и тренировка, нон-стоп, колко искаме да станем шампиони и да бутнем Лудогорец. Мисля, че ЦСКА е готов да стане шампион. Отбор като ЦСКА няма как да няма напрежение. Виждате феновете, които идват заради нас. Всички имат очаквания, а за нас всеки мач е "като за последно". Във всеки един футболист има такова, но доколкото е възможно, трябва да го смъкваме и да побеждаваме".

"Съжаляваме за някои пропуснати точки, но загубихме тук на "Армията" от Славия и бяхме с две по-малко. С Арда вкарахме в продълженията и е така. Не може да съжаляваме, кофти е, гадно е, че имаме мачове, в които губим точки. С Пирин бях един от виновниците, а сега идват други срещи. Трябва да си отпочинем и да мислим за пролетта", завърши Иван Турицов.