Започва четвърта седмица на играта FPL Fantasy Manager, в която ТИ си мениджърът на отбора, ТИ селектираш играчите и ТИ участваш в състезанието с награден фонд 500лв.

Какво е необходимо да направиш? Абсолютно безплатно е и само след 3 стъпки си в играта за наградата!'

Стъпка 1: играта FPL Fantasy Manager може да свалиш безплатно и директно с клик през google playappstore или да играеш през уебсайта fplfm.bg.

Стъпка 2: регистрирай се с твой профил.

Стъпка 3: за да участваш в безплатния турнир с 500лв награда просто се регистрирай в Palms Bet от тук и избери Палмс Лига. Състезавай се срещу други български мениджъри, като със знанията и уменията си можеш да натриеш носа на твоите приятели!

Кръг 24 започва с мача Черно Море – Царско Село в петък (06.03) от 17:30, можеш да направиш твоя отбор до 1 час преди мача! Лесно е! Дори все още да не си играл FPL Fantasy Manager, видеото от 1 минута ще ти даде цялата необходима информация!

FPL Fantasy Manager е продукт на ffstars, компанията която има за цел да превърне забавните и интересни игри в ежедневие за българските фенове! А тези от вас, които смятат, че са по-добри и с повече знания от останалите ще имат възможност да печелят реални средства, докато се забавляват с любимия си спорт! В групите на ffstars за английското и българското първенство съответно можеш да се присъединиш с 1 клик тук и тук.

Успех на всички фентъзи футбол маниаци!