Днес стартира новият спортен канал на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA SPORT 3

Той ще обогати програмата на първия платен премиум пакет на българския пазар DIEMA XTRA. DIEMA SPORT 3 ще предложи на спортните фенове висококачествено съдържание в HD качество с достъп до ексклузивни спортни събития. 

Привържениците на футбола ще могат да проследят решаващите срещи от UEFA EURO 2020™ в новия спортен канал от днес. 

В DIEMA SPORT 3 ще бъдат програмирани едни от най-оспорваните и зрелищни футболни първенства от Топ 5 на Европа – германската Бундеслига и френската Лига 1. Мачове от Втора Бундеслига също ще бъдат добавени, както и състезания от Формула 1, мачове от НБА и двубои от българското първенство по волейбол .

Спортните канали и платформи на Нова Броудкастинг Груп предлагат достъп на зрителите и онлайн потребителите до едни от най-атрактивните първенства. 

Пакетът DIEMA XTRA включва ексклузивни спортни събития като българското футболно първенство, мачовете за Купата на България, английската Висша лига, Купата на Футболната Асоциация и Купата на Лигата на Англия, Формула 1, баскетболните срещи от НБА, испанската баскетболна лига, континенталната хокейна лига, зрелищни бокс турнири и още много интригуващи първенства, обзорни и магазинни спортни предавания, токшоута и коментарни студиа.

За Нова Броудкастинг Груп
Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и технологични компании в България, част от водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа Юнайтед Груп. Развива се изключително динамично и предлага на клиентите и партньорите си голямо разнообразие от телевизионни канали, радио станции, уебсайтове, дигитални платформи и печатни медии. NOVA е новатор в програмирането и пионер в налагането на много международни формати у нас. Подкрепата на българските филми и сериали се превърна в запазена марка на компанията, а авторските уеб продукции и видео проекти допълват богатото портфолио на групата. Зад посланието “Довери се на опита” стоят утвърдени журналисти с мисията да информират обективно. Спортните канали и платформи на Нова Броудкастинг Груп предлагат достъп на зрителите и онлайн потребителите до едни от най-атрактивните първенства. Първият премиум платен спортен пакет на пазара DIEMA XTRA осигурява богато спортно съдържание в общо 4 канала: DIEMA SPORT, DIEMA SPORT2, DIEMA SPORT 3 и TRACE SPORT STARS, а абонаментната стрийминг платформа PLAY DIEMA XTRA гарантира неограничен достъп до каналите на живо и в HD качество.