Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира равенството на своя отбор Локомотив Пловдив. Специалистът открои факта, че няма достатъчно високи и здрави футболисти, както и че отборът му често допуска голове в края на мачовете.

"Трябва да съжаляваме, че не спечелихме мача. Имахме ситуации, в които трябваше да отбележим. Не успяхме и накрая пак получаваме гол в края на мача от статично положение. Иска ми се да имам по-високи футболисти. С това разполагаме в момента. Ще мине това нещо и се надяваме в следващ момент да имаме по-високи и по-здрави момчета", започна Загорчич.

"Не беше чак толкова лежерна играта. Опитвахме се, не бяхме достатъчно агресивни във фаза атака. Локомотив Пловдив се опитваше да владее, колкото може повече топката и да търси своите ситуации. Поговорихме си на полувремето, че трябва да оправим тези неща", продължи наставникът на Славия.

"Всичко идваше от грешките в центъра на терена, които направихме първото полувреме и имаше някакво колебание от футболистите. Говорим за агресия, нападателите трябва да търсят пространства зад гърба на защитата. Правихме го и нещата се получаваха много добре. Искахме три точки и го показахме с началото на второто полувреме. Искахме победата на всяка цена, гледаме следващия мач", завърши Златомир Загорчич.