Новият мажоритарен собственик на Ботев Пловдив Антон Зингаревич ще пристигне у нас следващата седмица. Той ще остане в България няколко дни, за да види от първо лице как се развиват нещата в клуба.

Руснакът ще наблюдава проверката на "канарчетата" с Етър, която ще се проведе на 23 януари като част от зимната подготовка.

Антон Узунов
33 снимки

Не е изключено милиардерът да доведе със себе си ганайския талант Емануел Току. 20-годишният полузащитник идва от датския Фремад Амагер и е спряган за заместник на дълготрайно контузения Тодор Неделев, който ще пропусне остатъка от сезона заради скъсаната предна кръстна връзка на коляното.

„С Току имаше проблем, свързан с паспорта му. Нещата обаче документално вече са уредени. Момчето ще пристигне при нас до няколко дни, но не е изключено да пътува и заедно с господин Зингаревич. Това ще бъде уточнено скоро, тъй като все още не е ясно дали босът ще пристигне тук директно от Щатите, където е в момента, или от Дания“, заявиха хора от Коматево пред "Блиц".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.