Живко Миланов играе ключова роля при пореден изненадващ трансфер, който гласят на „Герена“. „Сините“ са се прицелили в още един защитник. Това е роденият в Босна и Херцеговина десен бек Драган Михайлович. 29-годишният бранител има договор с АПОЕЛ, но кипърците са готови да го пуснат без пари в Левски, тъй като той е бил замразен през последните 6 месеца.

Михайлович е бил привлечен от АПОЕЛ именно за заместник на Миланов, който води разговорите с него, пише „Мач Телеграф“. До този момент се смята, че всичко върви положително и скоро Михайлович ще позира с фланелката на Левски. Смята се, че и той като Файсал Рерас може да играе на още два поста – като централен бранител и ляв бек.

27 снимки

„В АПОЕЛ смятат, че Михайлович е дал достатъчно на отбора и няма да му правят спънки за Левски“, категорични са медиите в Кипър. От „Герена“ пък бяха лаконични, че такъв играч на е за изпускане.

Михайлович може и да е роден на Балканите, но като футболист е изграден изцяло в Швейцария, въпреки че има един сезон и в Примаверата на Парма. Кариерата му преминава през Белинзона, Киасо, Лугано и АПОЕЛ.