Старши треньорът на Левски Живко Миланов остана доволен от трудната победа с 3:1 над Царско село. Това бе първи успех за "сините" през новия сезон, а според специалиста той иска да вижда точно такъв отбор.

"Един мач с 2 различни страни. С едно безобразно първо полувреме. Има откъде да дойде това. Има причини. Липса на резултати, на точки. Оттам идва липсата на увереност. Излязохме плахи, без самочувствие. На полувремето им казах някои неща, които не са за пред камера. Те показаха реакция и коренно различно лице. Такъв Левски искам да виждам", започна той.

"Винаги всичко идва от точките. Това ти дава увереност. Дано тази победа им даде самочувствие и да покажат добрата си страна нататък", продължи Миланов.

"Левски все още не е готов. Ще ни трябват на 2-3 позиции играчи, за да сме конкурентноспособни. Георги Миланов доста време не е играл и в момента и подготовка не е водил с нас. Дава маскимума. Няма сериозен проблем, а просто схващане на крака", призна наставникът  

За Ради Цонев:

"Надявам се още за следващия мач да е готов."

За Здравко Димитров:

"Имах спеициален разговор по този въпрос и целия живот на Здравко Димитров. Той има уникални качества и трябва да ги развие. Ако продължава с глупостите, ще е просто един талант, минал през футбола."

"В Левски трудно се работи спокойно. Надявам се в следащите мачове да вземем нужните точки, които да дадат спокойствие", завърши анализа си специалистът.