Бившият капитан на Левски Живко Миланов се появи вчера в ранния следобед на „Герена“. Той посети офисите на клуба и се срещна с ръководството. 

Очаква се 36-годишният бивш десен бек да получи пост при "сините" – било то в школата на клуба или в спортно-техническия щаб. Както е известно, Живко кара тре­ньорски курсове и вече при­тежава лиценз, който му позволява да бъде помощ­ник. Предстои му да изкара и Про лиценз. 

Той прекрати кариерата си преди края на сезона. Миланов имаше договор със "сините" и за следващата кампания, но бе принуден да се откаже заради медицински проблеми. Той разкри, че има болест на белите дробове, която не му позволява да продължи да бъде професионален футболист. Последният двубой за бранителя беше полуфиналът-реванш за Купата на Бълга­рия срещу Локо Пловдив (0:0) на "Герена". Мачът се игра на 23 юни.

Миланов е юноша на клуба и изкара три периода в Лев­ски. Той изигра общо 231 мача за столичани във всички турнири, в които отбеля­за 12 гола. Спечели три титли и три купи на страната. През пролетта Миланов прояви голяма съпричастност към хората от администрацията на Левски. Със собствени средства той плати по едно месечно възнаграждение на служителите в клубните офиси.