От Левски публикуваха специален видео клип, в който изказват благодарността си към Живко Миланов. Капитанът на "сините" прекрати футболната си кариера, а съотборниците му Николай Михайлов, Иван Горанов, Ивайло Найденов, Холмар Ейолфсон и Хали Тиам му благодариха и се изказаха ласкаво за него.

"Живко Миланов слезе от футболната сцена, но никога няма да излезе от сърцата на своите съотборници, колеги, приятели... дори съперници. Живко бе капитан с главно „К“ и независимо, че няма да го виждаме с лентата на ръката по терена, той ще продължи да е символ да левскарския дух по трибуните.

Защото Живко винаги ще изпълва със смисъл рефрена „Без битка, няма победа“. Той се бори до последната секунда на терена за своя „Левски“ и знаем, че ще продължи да го прави. Просто, защото сърцето му е „синьо“... И то завинаги!

Живко, благодарим ти за всички прекрасни спомени и емоции! Знаем, че ще споделим заедно още много радостни мигове с любимия клуб!

Бъди здрав и не спирай да успяваш!", написаха "сините"


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.