Наставникът на Левски - Живко Миланов, заяви, че подава оставка от поста треньор на "сините" и утре ще разговаря с ръководството на клуба. "Сините" загубиха от Ботев Пд с 1:3, а след поражението Миланов е съобщил новината на играчите. 

"Дузпа с червен картон бе определящо. Опитаха се момчетата да се върнат, но с човек по-малко е доста трудно. А и след този автогол... Трябва да си поемем вината, както и аз. На момчетата им е нужна нова мотивация. Бих си поел отговорността. Искам да кажа, че утре ще говоря с ръководството. Подавам си оставката като старши-треньор на Левски. Да решат хората, които управляват какво ще се случва оттук нататък", заяви специалистът. 

"Аз никога не съм бил старши-треньор. Опитах се да помогна до един момент, но оттук нататък момчетата сами трябва да излязат от тази дупка. Аз съм сигурен, че ще го направят. Просто е нужно постоянство. Не може един мач да играеш на добро ниво и в следващия да паднеш долу."

Антон Узунов
87 снимки

"Съобщих го на момчетата. Казах им, че поемам вината. Все пак те остават в съблекалнята и те са на терена, така че те трябва да излязат от ситуацията." 

"Трябва да се поеме отговорност за слабите резултати. Ще преценим утре какво ще се случи." 

"Левски има фенска маса и ако няма нужните резултати, трябва някой да поеме отговорност, но това ще го преценят хората, които управляват своя клуб", завърши Миланов.