Наставникът на Левски Живко Миланов сподели, че съжалява за изпуснатият шанс тимът да се доближи на една точка до Черно море след домакинското равенство от 1:1 срещу Царско село.

Антон Узунов
38 снимки

„Разбира се, че съжаляваме. Имахме много ситуации, в които да отбележим. Царско село отбеляза първи. По-радващото беше, че успяхме да се върнем и имахме шансове да поведем. Адмирации към момчетата, дадоха максимума, който имат към момента“.

„Докато има шанс, Левски ще се бори. Показахме го, че се борим. След равенството на Ботев и Черно море се отвори възможност, но не успяхме да се възползване. Момчетата в съблекалнята съжаляват много за това. Липсваше завършващият удар. Имахме достатъчно ситуации, за да отбележим. Понякога можеш да отбележиш от една ситуация, друг път от 15 - не можеш. Като допуснахме гола се опитахме да се върнем и да обърнем резултата в наша полза. Съвсем друго щеше да е, ако бяхме отбелязали през първото полувреме. Важното е, че Левски игра до последно. Няма как да съм недоволен“.

„Надявам се да издържи. Дори и днес имаше момчета, които играха с проблеми, вирусни проблеми. Ситуацията е такава, че има постове, които не можем да ги пипаме. Дадоха максимума от себе си“, заяви Миланов.