Старши треньорът на Левски Живко Миланов говори веднага след контролата на "Георги Аспарухов" срещу Ботев Пловдив. Двата състава завършиха 1:1, а младият наставник хвърли светлина върху сегашния състав и дали ще има селекция.

"На този етап не ме интересува резултатът. Интересува ме момчетата как играят. Опитахме през двете полувремена по различен начин да играем, да изпробваме някои неща и затова са тези проверки. Хареса ми. Както мачът с Локомотив, така и днес имаше млади момчета. Боби и Ради трябва още да внимаваме с тях. Имаме през 3 дни двубой и ще получават повече време", започна той.

За тези с изтеклите договори:

"Не мога да им съобщя нищо. Да го сторят хората, които управляват. По-спокойни ще сме, когато преподпишат. Доста време само говорим и е хубаво да се случват някакви неща. Дано е следващата седмица. Трябва да се види какво е бъдещето на Левски. Ще трябват нови играчи. Имаме 13-14 опитни състезатели. Ако искаш нормален състав, ще ти трябват още", продължи Миланов.

"Селекция не се прави за 10 дни. Ще се опитаме да извлечем максимума. Ще ни трябва и нов вратар", призна бившият бранител.

За Христофор Хубчев:

"Хубчев тренира за момента. Ще преценим следващата седмица. Много е важно какво е бъдещето и тогава може да преговаряш. Иначе залъгваш футболистите", убеден е специалистът.

За подкрепата на феновете:

"Само благодаря и нищо повече от това, което направиха от миналата година. Да продължават да ни подкрепят. Много от момчетата са от школата и ще дават максисума на терена. Готови са да оставят сърцата си на терена", завърши изказването си наставникът.