Митичният голмайстор Петър Жеков прогнозира труден мач за ЦСКА днес срещу Берое. "Златната обувка" на Европа за 1969 година смята, че футболистите на Саша Илич трябва да търсят повече удари във вратите на своите противници.

“Много е хубаво, че повече българи започват като титуляри напоследък. Дано да продължават да получават шансове и да се възползват от тях. Дори три-четири момчета ги дадоха излишно под наем вместо да ги ползват тук, например Смоленски. Ето Галин Минков се включи добре срещу Македония Гьорче Петров". 

"Калоян Кръстев обаче ще му трябва още време и да работи върху синхрона, върху усета за пласиране. ЦСКА има още доста брак в пасовете, не си я подават добре. В предния мач очаквах по-добра игра в нападение. Освен центриранията от фауловете нямаше чак толкова удари във вратата. Халфовете и нападателите ни не бият - стигат до големия пеналт и търсят да подават в малкия".

"С Берое ще бъде тежка среща - ЦСКА не може да играе срещу Берое по принцип. Ако Хубчев остане до Нова година в Стара Загора, значи ще се е справил в тази сложна обстановка. Ако не остане - ще се разбере. Гледах равенството им с Локомотив (София) - не са никак лош отбор, макар че не познавам почти никого, доста е променен съставът. Но играят подредено и ще ни бъде много трудно срещу тях. Едно малко подценяване и ще ни бъде тежко. Ако вкараме първи гол, ще бием поне с два-три гола разлика. Но ако Берое открие, ще страдаме”, прогнозира Жеката пред "Мач Телеграф".