Халфът на ЦСКА Жеферсон говори за престоя си на „Армията”. Бразилецът беше привлече преди 4 години, като първоначално играеше като ляв бек, но след това беше преместен в средата на терена.

„Когато ме взеха, идеята на отбора беше да се върне в борбата за титли и за върха в България. Така и направихме. Най-малкото успяхме да класираме отбора за Лига Европа всяка година, откакто пристигнах“, каза Жеферсон пред  "Portal do Colorado"

„Това е клуб, който ми отвори врати и ме посрещна много добре. Феновете бяха отзивчиви и топли, както и съотборниците. Винаги съм играл с желание, дори вкарах няколко гола”, продължи той и добави „Това, което се случи наскоро тук, е, че вече играя като дефанзивен халф. Това е нещо, което не съм правил в Бразилия и имам възможността да развия това умение тук, освен да играя на фланга”

Жеферсон се върна и към престоя си в Интернасионал, откъдето беше привлечен в ЦСКА. „„Беше много добро преживяване. Отново пристигнах в Интернасионал и оттам отидох в националния отбор на Бразилия. Срещнах страхотни хора, които допринесоха много за моята кариера като футболист и като човек. Това е огромен клуб и съм щастлив, че започнах професионалната