Централният защитник на Лудогорец Драгош Григоре сподели, че винаги мисли за националния тим на Румъния и не смята да прекратява кариерата си в селекцията, докато не прекрати професионалната си кариера. Бранителят на разградчани се надява да получи повиквателна за важният плейоф за Европейското първенство срещу Исландия.

Драгош Григоре бе преследван от контузии и не успя да играе за Румъния в последните пет двубоя, като последната му поява с фланелката на родината си бе при поражението с 1:2 от Испания през септември 2019 година.

„Докато съм активен футболист ще мисля за националния отбор. Искам да се завърна в селекцията. Това е най-голямото удовлетворение и радост, когато носиш фланелката на Румъния. Очаквам с нетърпение да бъда повикан в националния отбор и когато вляза на терена ще дам всичко от себе си“, заяви Григоре пред TV Telekom Sport.

“Не мисля, че е толкова важно срещу кого ще се изправим, ако успеем да победим Исландия (б.а. следващият съперник ще бъде България или Унгария). По-важното е какво ще направим на терена, отколкото какви неща ще кажем преди мачовете. Надявам се Румъния да се класира за Европейското първенство с или без Драгош Григоре“, добави защитникът на „орлите“.