Централният защитник на Локомотив Пловдив - Мартин Паскалев, може да напусне отбора в края на сезона, когато изтича договора му. 21-годишният талант вече се утвърди като част от титулярния състав на „черно-белите“, но все още не е постигната договорка за продължение на контракта му.

Паскалев сподели, че провежда разговори с ръководството на Локомотив, но все още не е постигнато окончателно споразумение. Освен това, талантливият защитник е получил и оферта от отбор в чужбина.

LAP.bg
29 снимки

„Смърфовете“ трябва да побързат, тъй като от 1 януари Мартин Паскалев ще бъде свободен да преговаря с други клубове и да подписва предварителни споразумения.

„Щастлив съм, че съм част от Локомотив Пловдив. Работя доста, за да се усъвършенствам. Започнах от В група в Спартак Варна. Звънна ми Александър Тунчев да отида в Локомотив Пловдив. Крачката от аматьорския футбол до елита е много голяма. Не се предадох. Огромни благодарности на Сашо Тунчев. Той ми даде рамо. Няма как да не спомена Александър Томаш и екипа му, които продължиха да вярват в мен. Натрупах доста опит и се чувствам сигурен на терена. Това вече е второ ниво. Сега гоня трето. Утвърдих се като основен футболист на „Лаута“. Преследвам развитието си. Водя преговори за нов договор с черно-белите, тъй като моят изтича май 2024-та. В очакване съм за оферти. Не се главозамайвам. Мисля сам да преценя бъдещето си. Локомотив ми даде криле, но и аз имам мечти. А ние няма да се предадем и Локо ще се бори за излаз в Европа“, заяви Паскалев пред BgDerby.