Ръководството на Левски излезе с важно съобщение до феновете относно начините за подпомагане на клуба. На "Герена" са получили сигнали, че неизвестни лица се опитват да се облагодетелстват от създалата се ситуацията и събират пари от името на клуба.

Ето цялото съобшение на "сините":

"Левскари, обръщаме внимание, че единствените начини да подпомогнете любимия клуб са чрез официално обявената дарителска сметка и кампанията за закупуването на абонаментни карти, билети и артикули от клубния магазин.

ПФК "Левски" получи сигнали, че неизвестни лица се облагодетелстват от създалата се ситуация и събират пари от името на клуба. Категорично се разграничаваме от такива действия и подчертаваме, че подобен тип набиране на средства не се организира от клуба или във взаимодействие със структурите на оргазнизираните привърженици!

LAP.bg
38 снимки

Единственият и официално обявен от ПФК "Левски" метод за даряване на средства е описан детайлно на сайта на кампанията: www.levski.com.

В същото време, сигнали за злоупотреби с марката "Левски" достигнаха до нас и за фен артикули, които се разпространяват в интернет, декларирайки, че част от приходите ще постъпят в помощ на ПФК "Левски"!

ПФК "Левски" Ви призовава при поръчка или покупка на артикули на любмия клуб, да го осъществявате само от официални източници, а не от такива, които не са оторизирани и не си партнират с клуба.

Благодарим ви за подкрепата!".