Наставникът на Лудогорец, Златомир Загорчич, остана много разочарован от допуснатите ранни голове при загубата с 1:4 като гост на Лудогорец. Той призна пълното превъзходство на вече 11-кратния шампион. Сърбинът добави, че не гледа какво се случва в ЦСКА, а гледа само към собствените проблеми. 

„Съгласен съм, че мачът свърши след 20 минути. Автоголът ни разколеба, а двата гола след това приключиха мача. Първите 10-15 минути бяха равностойни, но след това Лудогорец показа какво може и спечели двубоя заслужено“, започна специалистът.

„Опитахме се да реагираме. Много е трудно при 3:0 на полувремето. Казах им да имат търпение и да се опитаме да вкараме гол. За съжаление ни вкараха и 4-то попадения. При малко повече късмет можеше да направим и още 1 гол, но победата на Лудогорец е заслужена. Гледаме вече към следващия двубой“.

„По принцип не ме интересува какво става в ЦСКА, а при нас. Ядосан съм от мача днес, да ни правят контраатаки Лудогорец в Разград. Мислим как да коригираме нашите грешки и да сме по-добри в следващия дуел“, завърши Загорчич.