Треньорът на Славия Златомир Загорчич говори пред медиите след мача с Левски, загубен от "белите" с 0:1. Наставникът отново изрази гнева си към ръководството на клуба.

"Най-много ме е яд за момчетата. За мен всеки един мач е най-тежкият. Всеки мач е тежък и трябва да се раздаваме. Ние го направихме днес и не само, срещу Лудогорец също. Мисля, че в днешния мач можеше да има дузпа", сподели Заги.

"Как няма да се ядосвам? На ръководството. Заради това че ни оставиха без футболисти. Ние тренираме по време на паузата с осем човека, имаме контузени, общо сме 20, а имахме трима контузени и сега още двама. Положението е тежко", каза още той.

Загорчич беше запитан кога последно е говорил с президента на клуба Венци Стефанов, на което отговори: "Не си спомням"

Относно треньорския си пост пък заяви: "Венци също е зрял човек и може да си взима решенията. Изобщо не усещам подкрепата на ръководството"

"Трудно е да се говори за тия неща. Самата обстановка не позволява на момчетата да показват още повече. Положението е много тежко. Защо да си подавам оставката? Аз ще се боря да оправя нещата", каза още треньорът на Славия.

"Има си моменти, когато нещата са нормални. Този път ще съм тук и ще се опитам да помогна на момчетата. Ние нямаме противоречия, просто не си говорим. Няма шанс аз да го потърся", завърши Златомир Загорчич.

подкрепя българския спорт