Новият въпрос от „Нашата игра“ ви очаква. Не пропускайте шанса да спечелите фланелка на любимия си български клубен тим. Екипите на Gong.bg и DIEMA SPORT обединяват усилията си, за да ви предложат нова доза забавление, чрез въпрос за ценители.

Кой футболист е реализирал най-много голове във вратата на ЦСКА в първенството и какъв е техният брой?

Победителят ще бъде избран след жребий от участниците, дали верен отговор. Вашите предложения ще очакваме до края на дългия футболен уикенд в efbet Лига, който ще бъде затворен в неделя вечерта с края на 10-и кръг.

Екипът на Gong.bg съвместно със спортните журналисти от DIEMA SPORT отново организират игра за ценителите на българския футбол. Всеки читател на сайта ще има възможността да отговаря на въпросите, които ще бъдат задавани по време на студийната програма, посветена на двубоите от efbet Лига. Загадките ще ви очакват в ефира на DIEMA SPORT, а отговорите ще можете да давате в специалната форма в Gong.bg.

Наградата, за която привържениците ще се състезават след всеки кръг от първенството, е фланелка на клубен български отбор по избор (при невъзможност от страна на екипа да осигури желаната от победителя фланелка, ще предоставим списък с възможните за предоставяне фланелки).

Въпросите ще бъдат свързани с историята на българския футбол, занимателни подробности около мачовете, както и любопитни загадки около настоящия шампионат и футболистите.