Както се пише в черногорските медии - „Балканите бяха разтърсени от новината, че великия български клуб Левски е възможно да фалира“. Вратарят на „сините“ Милан Миятович сподели пред местните медии, че подобна информация не е правилна. Стражът на столичани сподели, че клубът ще се справи с всички проблеми.

„Половин България, дори и министър-председателят подкрепят Левски. Не се съмнявам, че ще бъде намерено решение. Този клуб има богата традиция и дори има добра атмосфера сега. Всички играчи сме приели да не получаваме заплати до назначаването на новото ръководство. Проблемите възникнаха през януари, когато сметките на президента бяха блокирани поради обвинения за пране на пари. Междувременно изпълнителният и спортният директор подадоха оставки. Очаквам в следващите десет дни да бъде сформирана нова администрация и оставките да бъдат отхвърлени“, заяви Миятович пред „Vjesti”.

“Отне много време и прекарах времето си в изолация, защото в България има над 1500 заразени с коронавирус, което е изключително, защото знаем, че много хора се завърнаха от чужбина. Нямаше страх или паника. Мина без задължителен час за прибиране и беше възможно движението с маски, които бях задължителни за около 15 дни. Мерките бяха по-строги по Великденските празници, за да се избегнат масови тържества. София не е скъп град, така че нямахме проблеми заради неплатените заплати, а цените останаха същите“, добави вратарят на Левски.