Вратарят на ЦСКА - Густаво Бусато, който в дербито с Левски стана чужденецът с най-много мачове за "червените", дари фланелката си за дете, което се нуждае от помощ.
 
Ето какво написаха от "За нашата родина, за нашите деца" в страницата си във Фейсбук:
 
"ЗОВ ЗА ПОМОЩ !!!
 
Марти има спешна нужда от нашата помощ!
 
Днес той става на една годинка и вместо семейството му да празнува, се налага спешно да пътува до Турция...
 
Тъжната история на Мартин започва преди два месеца, когато започва да повръща без видима причина. В последствие започва да става нестабилен и да не може да си стъпва на крачетата. При преглед личният лекар напипва подуване на фонтанелата и директно изпраща семейството в УМБАЛ Пирогов. Още на същата вечер му е направен скенер и се установява, че има хидроцефалия.
 
Миг по-късно семейството чува и най-тежките думи за един родител: " Детето ви има тумор на малкия мозък,който е с размер 4 см и трябва да се оперира спешно"...
 
Семейството веднага започва да търси варианти за операция и откриват надежда в лечебно заведение в Турция, но за съжаление сумата, която трябва да бъде платена, е непосилна за тях- 27 500 евро по първоначална информация от турската клиника!
 
Нека за пореден път да докажем колко големи сърца имаме и да покажем на Марти, че не е сам!!!
 
Пускаме на търг мачова фланелка с автограф от вратаря на ЦСКА- Густаво Бусато!!! Ще се наддава само в тази публикация!!!
 
Край на търга 12.10.2023г. 19:48ч !!!
 
Добавяме и банковата сметка, за всички вас, които искате да помогнете на Марти в неговата битка за живот:
 
Unicredit Bulbank BG45UNCR70001525484213
 
Мартин Мирославов Христов"